Rekli su

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Mladić papa u hitlerjugendu

Opet nam dolazi papa, za što ćemo, totalno dekintirani, iskeširati 42 milijuna kuna. Biskupima iz dvora od oniksa, uvjerili smo se, ništa nije preskupo, pa zašto im onda ne prepustiti da namire troškove dolaska vrhovnoga poglavara. Nije da nemaju para.

Prijašnjih godina na papine je posjete otišlo ukupno više od 220 milijuna kuna. Ovaj put barem ne taracamo Žnjan, ali će nas dolazak katoličkog pape stajati i dalje pregolemih 42 milijuna kuna. Zašto njegov dolazak ne bi platila Crkva u Hrvata?
Premda se prvi put u javnom životu glasnije raspravlja o cijeni papina posjeta Hrvatskoj i tko bi zapravo taj trošak trebao podmiriti, činjenica je da se većina političara lijeve orijentacije (oni desni a priori takve svetinje ne dovode u pitanje) o toj temi nastoji ne izlijetati.

POZNATI radijski voditelj i skladatelj te voditelj skupova HDZ-a 90-ih godina, Mario Mihaljević, se na vrlo originalan način oprostio od vladajuće stranke kroz pjesmu stavljenu na internet.

Na početku Mihaljević kaže da zbog toga što je s HDZ-om imao veze 90-ih godina, kao svoju moralnu obvezu shvaća obraćanje vladajućima. "Sjeti se Šeks, kako smo ponosno pili na eks!", poručuje Mihaljević potpredsjedniku Sabora te počinje nabrajati sve članove HDZ-a koji više nisu u HDZ-u oko Šeksa.
{audio}http://novi-zagreb.hr/pero/audio/hdz-idite u materinu!.mp3{/audio}
 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Dragi moji političari!
Uz životni standard kakav konzumiram, a vi mi ga pripremiste, ja stvarno ne znam koliko ću dugo živj...

Opširnije

Todorić raste dok Hrvatska umire -  Ne KONZUMirajmo!
MEKSIKANAC Carlos Slim Helu treću godinu zaredom proglašen je najbogatijim čovjekom na svijetu.
...

Opširnije

Dragi moji političari!
Todorić raste dok Hrvatska umire - Ne...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?