Ostali sportovi

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Uz medalje, najbolji kući nose i Zlatarovo zlato zlatnih korica

Da najbolji sportaši dobivaju medalju oko vrata i pehar u ruke, nije neobično, no kada se u pobjednički paket doda i zlatno Zlatarovo zlato, to je prava priča, sjajna za promoviranje hrvatske kulture i povijesti. Naime, pobjednici na Europskim sveučilišnim igrama kao nagradu dobivaju i prvi hrvatski povijesni roman koji je za ovu priliku preveden na engleski i objavljen u obliku zlatne poluge.

Sportaši Sveučilišta u Zagrebu dominiraju Europskim sveučilišnim igrama

Do sad su osvojili 8 zlatnih medalja

Na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb – Rijeka 2016 završena su natjecanja u devet od 21 sporta (nogomet, veslanje, rukomet, košarka, šah, rugby 7, vaterpolo, karate i tenis), a trenutačno se na prvome mjestu nalazi Sveučilište u Zagrebu s osam zlata te ukupno 18 medalja. Zagrebački studenti tako u ovome trenutku dominiraju ovim igrama. Na drugom je mjestu je Sveučište Istanbul s četiri zlata, dok Armenski državni institut za fizičku kulturu ima tri zlata. Riječko sveučilište dosad ima dva zlata, a splitsko dvije bronce.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Najavljen 67. „Hanžek“

Uoči 67. Hanžeka, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s direktorico...

Opširnije

BESPLATNI PROGRAM 'ŠKOLA TENISA ZA UČENIKE OD 6...
Najavljen 67. „Hanžek“

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?