Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Uz medalje, najbolji kući nose i Zlatarovo zlato zlatnih korica

Da najbolji sportaši dobivaju medalju oko vrata i pehar u ruke, nije neobično, no kada se u pobjednički paket doda i zlatno Zlatarovo zlato, to je prava priča, sjajna za promoviranje hrvatske kulture i povijesti. Naime, pobjednici na Europskim sveučilišnim igrama kao nagradu dobivaju i prvi hrvatski povijesni roman koji je za ovu priliku preveden na engleski i objavljen u obliku zlatne poluge.

Sportaši Sveučilišta u Zagrebu dominiraju Europskim sveučilišnim igrama

Do sad su osvojili 8 zlatnih medalja

Na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb – Rijeka 2016 završena su natjecanja u devet od 21 sporta (nogomet, veslanje, rukomet, košarka, šah, rugby 7, vaterpolo, karate i tenis), a trenutačno se na prvome mjestu nalazi Sveučilište u Zagrebu s osam zlata te ukupno 18 medalja. Zagrebački studenti tako u ovome trenutku dominiraju ovim igrama. Na drugom je mjestu je Sveučište Istanbul s četiri zlata, dok Armenski državni institut za fizičku kulturu ima tri zlata. Riječko sveučilište dosad ima dva zlata, a splitsko dvije bronce.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Sunčano

27°C

Zagreb

Sunčano

Vlažnost: 41%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 26 Lip 2017

    Mjestimične grmljavine 28°C 16°C

  • 27 Lip 2017

    Djelomično oblačno 29°C 17°C

Svim čitateljima i suradnicima islamske vjeroispovjedi čestitamo blagdan:

Bajram šerif mubarek olsun!

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare