Novi Zagreb zapad

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Predstavnici mjesnog odbora Siget, Gordana Pasanec i Saša Srića, urudžbirali su u petak 1200 potpisa peticije s pismom koje su uputili gradonačelniku i Vijeću gradske četvrti i Skupštini Grada Zagreba. Vijećnica Pasanec nadodaje, kako će osim spomenute dokumentacije ,  ovo biti upućeno i Gradskom uredu za strategijsko planiranje i razvoj Grada, kao i Društvu arhitekata Zagreba, a jednako tako i medijima.  Pasanec kaže kako su na primjedbama radili  dvoje arhitekata Branko Horvat i Ana Oršulić i magistar prometnih znanosti Julijan Jurak.

Nezadovoljni građani Sigeta, koji već više od mjesec dana štrajkaju protiv izgradnje kompleksa na području njihove zelene livade, odlučili su svojoj peticiji priložiti i  primjedbe . Smatraju, kako je spomenuto pismo nadopuna Peticiji protiv izgradnje poslovnog kompleksa u kojoj je prikupljeno 1279 potpisa, te kako upućuju i ovo pismo kao predgovor primjedbama na program javnog natječaja.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Prodaje se 206 stanova u Podbrežju
Zagrebačka stanogradnja d.o.o. objavile je u petak, 16. veljače Javni poziv za zaprimanje za...

Opširnije

Prodaje se 206 stanova u Podbrežju
Sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh održat će se od...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?