Novi Zagreb zapad

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Svi mi koji imamo pse znamo što smo sve za njih u stanju napraviti za njihovo dobro. Osim što želimo da su zdravi , htjeli bi i da su lijepi i njegovani. Na žalost , divlji tempo života ponekad nam baš i ne dopušta da im posvetimo puno vremena , osim za šetnju i igru. Češljanje i uređivanje nekako uvijek odgađamo , da bi na kraju tražili profesionalnu uslugu, često čekajući na slobodan termin kod groomera.

»Derutne prostore ćemo srušiti, a maknuli bismo i ograde tako da mu građani mogu lakše pristupili«, najavila je Jozić koja smatra da se Velesajam može oplemeniti novim sadržajima za stanovnike Novog Zagreba

Na aktualnom satu današnje sjednice Gradske skupštine, raspravljalo se, među ostalim o proračunu Zagreba za 2018. godinu, odvajanju ZET-a i Velesajma iz Holdinga, derutnim pročeljima…

Tomislava Tomaševića (Zagreb je naš!) zanimalo je zbog čega se ide na izdvajanje ZET-a i Velesajma i iz Zagrebačkog holdinga. Zapitao je ne radi li se možda o pripremama za privatizaciju ZET-a.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Božićna priča hipodroma

U sklopu  Božićne priče hipodroma, koja se održava u organizaciji konjičkog k...

Opširnije

Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti Mačak

Daleko od gradske gužve, u nedjelju, 3. prosinca mali i veliki zaljubljenici zabave na ...

Opširnije

Božićna priča hipodroma
Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?