Novi Zagreb zapad

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Gordana Pasanec: »Građevinskoj inspekciji trebalo je čak sedam mjeseci da izađe na teren da se konačno uvide nepravilnosti«

Lokaciju u Sigetu na kojoj su u utorak i srijedu srušene dvije kuće u petak je posjetila građevinska inspekcija. Stanar iz Freudeove ulice 6, Nenad Baramović kaže da je na lokaciji zatekao samo jednog građevinskog inspektora koji je ogradio teren i time zaustavio daljnje radove pri čemu je postavio tablu s natpisom »Oprez, opada fasada«.

Kaže da je njegova firma (Castrum nekretnine d.o.o., op.a.) nesporni vlasnik spomenute zemlje te da mu je komunalno redarstvo naredilo uređivanje okoliša oko spomenuta dva objekta

U Sigetu stali su radovi nakon što su bageri u ponedjeljak i utorak srušili dvije napuštene kuće u Froudeovoj ulici na kućnim brojevima 2 i 4. Ondje je navodno danas bio i sam investitor Vlado Leko koji je bageristi donio dozvole o rušenju spomenutih kuća na kojima se planira izgradnja poslovnog kompleksa protiv čega se bune vlasnici okolnih kuća tvrdeći da Leko nema potrebne dozvole za gradnju. Ovo sve se događalo jutros u sedam sati ujutro, kada je jedan od stanara – Nebojša Vujović – ponovno, po drugi put pozvao policiju da dođe na lokaciju radova. Policija stiže oko devet sati ujutro. Vujović nam govori da je ondje zatekao gospodina odjevenog u crnom kojega do tada nije poznavao. Tada je shvatio da se radi o investitoru, Vladi Leki. Vujović je dodao kako se Leko tada rukovao sa policajcima te »izjavio kako je on prijatelj od ministra policije«.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Božićna priča hipodroma

U sklopu  Božićne priče hipodroma, koja se održava u organizaciji konjičkog k...

Opširnije

Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti Mačak

Daleko od gradske gužve, u nedjelju, 3. prosinca mali i veliki zaljubljenici zabave na ...

Opširnije

Božićna priča hipodroma
Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?