Novi Zagreb zapad

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Prvo se ispuni šljunčano parkiralište južno od dvorane, zatim vozači navale na garažu Arena Centra te na parkirališta ostalih obližnjih trgovina poput Lidla, Kauflanda i Plodina. Kad je i ondje sve puno, kreće vožnja u krug između zgrada na Laništu, a kada je ugrabljeno i zadnje mjesto namijenjeno stanarima, auti se ostavljaju na nogostupima, zelenim površinama, ispred obližnje crkve...
 
Ukratko, svaki slobodni centimetar Laništa za većih je događanja u Areni Zagreb doslovno zatrpan automobilima, pa tako i sada u vrijeme Europskog rukometnog prvenstva, zbog čega oni koji ondje žive gube živce.

Jedan od najvećih stambenih nebodera u Zagrebu i u Hrvatskoj.

Super Andrija je stambeni neboder u glavnom gradu Republike Hrvatske Zagrebu. Nalazi se u Novom Zagrebu, u gradskom naselju Sigetu. Jedan je od najvećih stambenih nebodera u Zagrebu, ali i u cijeloj Hrvatskoj.

Nesvakidašnje ime koje zgrada neslužbeno nosi nema točno određeno porijeklo. Mnogi bivši i sadašnji stanari navode razne podatke, od onih da zgrada ime nosi po jednom od poginulih radnika koji ju je gradio, preko hit pjesme „Andrija (super momak)“ iz 1962., pa sve do toga da je dobila ime po svom bivšem stanaru Andriji Aksentijeviću, koji je bio visokopozicionirani službenik u Jugoslavenskoj narodnoj armiji.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

POKRETNI URED U BUZINU I KAJZERICI
U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Druš...

Opširnije

Show na sjednici vijeća Novi Zagreb Zapad: Zaštitari prisilno zatočili vijećnika!

U četvrtak navečer održana je sjednica Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb Zapad čiji je...

Opširnije

POKRETNI URED U BUZINU I KAJZERICI
Show na sjednici vijeća Novi Zagreb Zapad: Zaštitari...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?