Novi Zagreb zapad

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Svi sugrađani pozvani su na predbožićno druženje koje će se održati 02. prosinca u periodu od 16 do 19 sati.

– Okupit ćemo se na našoj livadi, gdje ćemo od ostataka nedavno posječenih borova, jelki, oraha i voćaka u Freudovoj ulici, sami izraditi veliki adventski vijenac. Ukrasit ćemo ga s četiri velike kartonske svijeće, na kojima će biti upisana svaka zelena površina koja se planira betonizirati.Pozivamo i predstavnike iz svih kvartova s istim problemima da nam se pridruže i ponesu sa sobom papirnate ukrase s nazivom parka ili uzurpirane površine. Ukrasit ćemo vijenac i tako poslati zajedničku poruku prema Gradu – objasnila je Gordana Pasanec, predstavnica Udruge građana Siget.

Stanari su u subotu pokušali i fizički spriječiti bager u izvođenju radova, a bagerist im je, prema tvrdnjama predsjednika Udruge građana Siget, Tomislava Vukoje, u više navrata mahao s kranom iznad glave ne bi li ih zastrašio

Mjesni odbor Siget i Udruga građana Siget u subotu su zatražili su ponovni dolazak građevinske inspekcije na lokaciju u Freudeovoj ulici, gdje se ruše napuštene kuće na nekadašnjem zemljištu Brodarskog instituta, a na kojem se navodno planira gradnja novog trgovačkog centra. Predstavnici MO i udruge, kao i stanari okolnih kuća tvrde kako investitor (Castrum nekretnine d.o.o.) nema potrebne dozvole za to, no unatoč tome radovi su na terenu nastavljeni i u ponedjeljak u 7 sati ujutro.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Božićna priča hipodroma

U sklopu  Božićne priče hipodroma, koja se održava u organizaciji konjičkog k...

Opširnije

Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti Mačak

Daleko od gradske gužve, u nedjelju, 3. prosinca mali i veliki zaljubljenici zabave na ...

Opširnije

Božićna priča hipodroma
Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?