Novi Zagreb istok

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Malo je što potreslo Dugavljane kao nemili događaj iz rujna prošle godine kada se petogodišnja djevojčica ubola na vrh odbačene narkomanske igle na igralištu područnog objekta tamošnjeg vrtića Tratinčica u Ulici Svetoga Mateja. Ubrzo nakon tog alarmantnog slučaja pokrenuta je akcija postavljanja ograde oko prostora ispred vrtića na kojem djeca provode dio svoje dnevne igre, a gradonačelnik Milan Bandić naredio je da se dovrši do Božića kako se takve situacije ne bi ponavljale.

Unesrećene su bile dvije osobe od kojih je jedna spašena i predana ekipi Hitne pomoći dok je druga osoba smrtno stradala još u stanu i njezino opečeno tijelo su izvukli vatrogasci.

Sinoć je u novozagrebačkom naselju Središće izbio požar u stanu u kojem je poginula jedna osoba, dok je druga spašena iz goruće zgrade i zadobila je lakše ozljede. Kako neslužbeno doznajemo, vatrogasci su dojavu o požaru na trećem katu zgrade u Ulici Vojina Bakića dobili u 00.58 sati.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Izgorio je auto u zagrebačkoj Sloboštini: Požar podmetnut?
Nissan Pathfinder U potpunosti je izgorio, a vatra je oštetila Citroen C2 te Renault ...

Opširnije

Izgorio je auto u zagrebačkoj Sloboštini: Požar podmetnut?...
Neviđeno! Članici vijeća gradske četvrti u Novom Zagrebu...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?