Novi Zagreb istok

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Na Facebooku se ovih dana povela rasprava potaknuta komentarima na fotografije objavljene od strane pojedinih članova grupa o Zagrebu. Naime mnogi su primijetili veliku količinu stupića postavljenih oko zelenih površina i drveća na području jezera Bundek.
 
Mnogi pozdravljaju takvu inicijativu gradske uprave kada je u pitanju zaštita zelenih površina od gradskih prometala, u ovom slučaju automobila, međutim ti isti automobili najčešće su jedino prijevozno sredstvo kojim mnogobrojne gradske obitelji iz svih dijelova grada najčešće i dolaze upravo do Bundeka te ne čudi i revolt brojnih članova društvenih mreža koji o ovakvom činu ne vide nikakvu praktičnu svrhu osim ubiranja još više kazni od građana. 

Vaše vozilo parkirano je suprotno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, a kazna za prekršaj jest petsto kuna – ceduljice s ovim natpisom, potpisane od prometnog redarstva, na vjetrobranskim su staklima zamijetili stanovnici Travnog.
 
Parkiraj u susjednom kvartu
 
Stavak četiri članka 12 navodi se kao glavni prekršaj na opomeni pred kaznu, a kako kažu vozači u Travnom, činjenice da su parkirali ispod znaka na kojem stoji da je zaustavljanje i parkiranje zabranjeno, posve su svjesni. Ne bi to, međutim, govore, napravili da u kvartu ima dovoljno parkirnih mjesta. 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Izgorio je auto u zagrebačkoj Sloboštini: Požar podmetnut?
Nissan Pathfinder U potpunosti je izgorio, a vatra je oštetila Citroen C2 te Renault ...

Opširnije

Izgorio je auto u zagrebačkoj Sloboštini: Požar podmetnut?...
Neviđeno! Članici vijeća gradske četvrti u Novom Zagrebu...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?