Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

U Kulturnom centru Travno, u subotu, 18.03.2017. u 11.00 sati održat će se predstava "Lara u svijetu životinja". Izvodi je Dječje kazalište „Smješko“. Izlet u prirodu nekima nije najdraža stvar na svijetu. Ali, kada iza svakog stabla ili ispod svakog kamena možete pronaći njihove stanovnike stvari postaju itekako zanimljive. Klepetan Rodan, missica Risica, gospođa Šišmišica i zec Martin Lijepouhi samo su neki od šumskih likova koji će nam dati pokoji savjet što svatko od nas može učiniti kako bi zaustavili istrebljenje autohtonih i ugroženih životinjskih i biljnih vrsta!
U prilogu Vam dostavljamo plakat predstave. [novi-zagreb.hr]

foto: znet.hr

Socijaldemokratski forum žena Novi Zagreb Istok poziva vas na predavanje i malu izložbu povodom obilježavanja 8. marta-međunarodnog dana žena pod nazivom „Žene koje su mijenjale svijet“. Ova izložba usmjerena je na žene da i one mogu ravnopravno parirati s muškarcima te su jednako vrijedne kao i oni. Time se želi ukazati na sam značaj žene u današnjem društvu i kakva je njezina uloga. Riječ je o ženama koje su ostavile neizbrisivi trag u hrvatskoj povijesti.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Djelomično oblačno

12°C

Zagreb

Djelomično oblačno

Vlažnost: 65%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 01 Svibanj 2017

    Djelomično oblačno 19°C 6°C

  • 02 Svibanj 2017

    Djelomično oblačno 21°C 9°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare