Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

foto: Edita Amersek/Zapruđanci
Ujedinjeni građani uredili dječji park.

Sve se može kad se male ruke slože, a to su dokazali stanovnici Zapruđa.

Naime, kako je istaknula građanka Estera, koja je uz objavu priložila i fotografije, građani sigurno imaju doma puno polovnih igračaka koje skupljaju prašinu i rade nered, a u parku, kažu, služe svrsi, i razvesele djecu koja se u njemu igraju, stoga je građane pozvala da se pridruže realizaciji plemenite ideje dijeljenja igračaka koje više ne upotrebljavaju.

Ovdje gradimo ukupno 1800 stanova. Kad u siječnju bude dovršena prva faza gradnje i zgrade budu useljene, stan će dobiti građani koji nikad krova ne bi imali – takvih je 200 stanova za korisnike socijalnog najma. Također, 200 stanova je namijenjeno korisnicima javnog najma i 208 stanova korisnicima iz redova znanstvenog osoblja kojima Grad kod kupnje stana subvencionira kamatu na kredite od 2 do 4 posto u eurima, odnosno 2 do 4,50 posto u kunama. Tri su preduvjeta o kojima treba brinuti da bi grad i društvo funkcionirali - demografska obnova, obrazovanje koje moramo pružiti mladima te zaposlenje koje će ih pozicionirati u svijetu rada, rekao je gradonačelnik Bandić, danas, prilikom obilaska ovoga novog zagrebačkog naselja  što niče na području gradske četvrti Novi Zagreb zapad, zapadno od postojećeg stambenog naselja Sloboštine i Avenije V. Holjevca, istočno od koridora gradske željeznice koji predstavlja glavni južni ulaz željeznice u grad te južno od planiranog središnjeg novozagrebačkog javnog parka i planirane produžene Vatikanske ulice.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Sunčano

27°C

Zagreb

Sunčano

Vlažnost: 41%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 26 Lip 2017

    Mjestimične grmljavine 28°C 16°C

  • 27 Lip 2017

    Djelomično oblačno 29°C 17°C

Svim čitateljima i suradnicima islamske vjeroispovjedi čestitamo blagdan:

Bajram šerif mubarek olsun!

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare