Kulturna događanja i osvtri

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Bibliobus je putna knjižnica u autobusu, gdje svi učlanjeni korisnici imaju prilike doći na jedno od autobusnih stajališta bibliobusa i posuditi željenu knjigu.  Ove će godine bibliobus proslaviti 42 godine postojanja. Ovo je jedina pokretna knjižnica koja djeluje na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Vjerojatno ste se već susreli s autobusom prepunim knjiga. Radi se o bibliobusu. Jedina pokretna knjižnica koja djeluje na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

U Centru mladih ribnjak u petak i subotu, 12. i 13. siječnja bit će održane dvije predstave od kojih je prva namijenjena djeci, dok je ona druga u organizaciji Hrvatskog centra za dramski odgoj i Mostarskog teatra mladih namijenjena odraslima.

U petak, 12. 1. s početkom u 19:30 sati održat će besplatna predstava Kao da se držimo za ruke, autorice Ivane Gudelj, u izvedbi Dječjeg kazalište Dubrava Narodnog sveučilišta Dubrava i Dramskog studija – Grupa H.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Dani Nikole Tesle u Tehničkom muzeju

Natječaj za godišnju nagradu »Nikola Tesla – Genij za budućnost&laqu...

Opširnije

Tehnički muzej “Nikola Tesla” i dalje najposjećeniji zagrebački muzej

Iz Tehničkog muzeja Nikola Tesla u četvrtak su se pohvalili sjajnim rezultatima te je u...

Opširnije

Dani Nikole Tesle u Tehničkom muzeju
Tehnički muzej “Nikola Tesla” i dalje najposjećeniji zagrebački...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?