Kultura

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

U Tehničkom muzeju Nikola Tesla gradonačelnik Milan Bandić otvorio je izložbu 30 godina Univerzijade '87, autora Igora Novakovića. Univerzijada se održala u Zagrebu 1987. pod geslom Svijet mladih za svijet mira, a izložbom, na kojoj se prikazuje više od 1000 izložaka, želi se podsjetiti na važnost ovog najvećeg sportskog događaja.

Krešimirov podrumski kutak

Može li birtija preuzeti sjedište za sijela kazališnih družina? Može li se filmska zvijezda skriti u toplom podrumu gdje ju baš nitko neće prepoznati? Može, ako je među svojima.

Nije da naša zemlja obiluje tolikim zvijezdama da im ne bi mogli prići na cesti i pitati ih kako su. Naši su glumci više neprimjetni doli primjetni. Nekako se mnogo trude izgledati normalno kao i sav svijet. Tek se neke glumice malo više šminkaju izlazeći iz svojih gradskih stanova.

Ima jedna podrumska poslastica u kožnim separeima i preuzeta nekim zaostalim sjajem iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Birtije koje i dalje čuvaju ogledala uz stropne zavrzlame poput dugih cijevi, ili ogromnih lamperija, nekako me uvijek podsjete na mog oca i mene kad bismo kao kakvi putnici na proputovanju zalutali u neznanu lokalnu krčmu.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Dani Nikole Tesle u Tehničkom muzeju

Natječaj za godišnju nagradu »Nikola Tesla – Genij za budućnost&laqu...

Opširnije

Tehnički muzej “Nikola Tesla” i dalje najposjećeniji zagrebački muzej

Iz Tehničkog muzeja Nikola Tesla u četvrtak su se pohvalili sjajnim rezultatima te je u...

Opširnije

Dani Nikole Tesle u Tehničkom muzeju
Tehnički muzej “Nikola Tesla” i dalje najposjećeniji zagrebački...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?