Općenite

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda javljaju kako će snijeg padati do petka te će najviša temperatura iznositi 5 Celzijevih stupnjeva

Drugi ovogodišnji snijeg zabijelio je Zagreb te ga je, od utorka popodne do jutros, zapadalo desetak centimetara. Stoga smo odlučili provjeriti kakvo je stanje na zagrebačkim cestama. Vlado Suša, rukovoditelj Službe za odnose s javnošću i marketinga iz Zagrebačkih cesta kazao nam je kako su 264 ekipe su i sve su bile angažirane cijelu noć. Sve prometnice su očišćene.

No Suša upozorava da su kolnici skliski te se stoga vozače moli da prilagode vožnju uvjetima na cesti.

Ovogodišnji Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao održat će se u petak, 9. veljače, a Sindikat biciklista najavio je kako će i ovaj put ujutro dočekivati i nagrađivati bicikliste koje zateknu na putu do posla, na (još uvijek) tajnoj lokaciji u Zagrebu

Zagreb i ove godine sudjeluje u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, inicijativi koja je 2013. pokrenuta u Kanadi kao prijateljsko natjecanje među gradovima i zemljama svijeta. Održava se svake godine drugog petka u veljači, već proteklih 5 godina. Nakon tri uzastopne pobjede, po broju onih koji se obvežu da će barem taj dan koristiti bicikl na putu do posla, 2018. godine Zagrepčani drže visoko 4. mjesto. Vodstvo je preuzeo Novi Sad, a slijede ga američki gradovi Denver i Boulder. Iz Sindikata biciklista su poručili kako Zagrepčanima nije potreban poseban dan da se sjedne na bicikl na putu do posla i u zimskim mjesecima, no svejedno potiču građane da se registriraju na www.winterbiketoworkday.org i pokažu kako je zaista veliki broj onih koji bicikliraju, neovisno o vremenskim uvjetima.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ

Kolnici su mokri na širem gradskom području. Tramvajski promet redovit je na svi...

Opširnije

Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više mladih

Vršnjačko nasilje ozbiljan je problem u cijelom svijetu, a s njime se barem jedn...

Opširnije

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ
Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?