Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Ustanova Upravljanje sportskim objektima otvorit će svoja vrata građanima i posjetiteljima Zagreba u utorak 6. prosinca 2016. godine.

RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb, objekti su na kojima će imati priliku čitav dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

Iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport opovrgavaju obeshrabrujuće tvrdnje iz redova gradske oporbe

Odluka o novčanoj pomoći za roditelje odgojitelje koja se mnogim obiteljima s troje i više djece učinila spasonosnom izaziva velik interes građana, ali i mnoge nedoumice. Roditelje najviše brine njezino trajanje, odnosno pitanje može li Odluka biti odjednom ukinuta, a njihove strahove dodatno je podgrijala oporba u Gradskoj skupštini čiji su predstavnici u svojim istupima poručili da se radi o »populističkoj« i na duži rok »neodrživoj mjeri«. Odlukom je predviđeno da će roditelj sa statusom odgojitelja primati naknadu (u neto iznosu od 3.206,00 kuna) sve dok mu najmlađe dijete ne navrši 15 godina. Iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport opovrgavaju obeshrabrujuće tvrdnje iz redova gradske oporbe i poručuju: »Odluka je donesena s namjerom da se primjenjuje, bez vremenskog ograničenja ili ograničenja broja korisnika na koje će se primjenjivati«.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Oblačno

17°C

Zagreb

Oblačno

Vlažnost: 82%

Vjetar: 6.44 km/h

  • 24 Svibanj 2017

    Mjestimični pljuskovi 21°C 13°C

  • 25 Svibanj 2017

    Djelomično oblačno 19°C 12°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare