Općenite

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić u petak je pred Staroj gradskom vijećnicom na traženje novinara prokomentirala slučaj Termi Zagreb i medijske napise koji su se oko toga pojavili. Smatra kako pojedini gradski zastupnici »brkaju društvo Terme Zagreb s projektom Terme Zagreb«. Jozić dodaje kako je Društvo Terme Zagreb osnovano zajedno sa INA-om s ciljem projekta razvoja Termi Zagreb.

»Tada je INA bila vlasnik bušotina, ali samo građevinskog djela, dok je vlasnik zemljišta je bio Grad«, kazala je.

Pročelnica drži da Terme nisu ispunile svoju zadaću da ishode koncesiju te da je rok bio rujan 2013. godine, pa njihovo postojanje nema smisla. Prema njezinim riječima, pravo na istraživanje je dobila privatna firma i kad oni to učine dobit će koncesiju na eksploataciju geotermalnih voda. Nadodala je kako Grad nastavlja sa spomenutim projektom Terme Zagreb, te će raspisati natječaj za privatnog partnera koji bi gradio i upravljao tim kompleksom.

I ovog vikenda, od 26. do 28. siječnja 2018., posebice u noćnim satima, na području PU zagrebačke policijski službenici poduzimat će pojačane aktivnosti u prometu, a sve u cilju preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica te povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama. Prioritetne aktivnosti bit će usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje tzv. četiri glavne ubojice u prometu: prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisne uporabe mobitela, kao i drugih teških prekršaja. [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ

Kolnici su mokri na širem gradskom području. Tramvajski promet redovit je na svi...

Opširnije

Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više mladih

Vršnjačko nasilje ozbiljan je problem u cijelom svijetu, a s njime se barem jedn...

Opširnije

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ
Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?