Općenite

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Ustanova Upravljanje sportskim objektima već nekoliko godina otvara svoja vrata posjetiteljima kako bi Zagrepčane i njihove goste darivala besplatnim aktivnostima u adventskom periodu ali i  upoznala ih sa svojim programima i objektima. Tako će biti i u srijedu, 06.12.2017. godine kada je na redu ovogodišnje izdanje Dana otvorenih vrata sportskih objekata Grada Zagreba.
 
Tako su SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazeni Iver i Jelkovec, SRC Šalata, klizališta Velesajam i Dom sportova, Tenis centar Maksimir te Hipodrom Zagreb, objekti na kojima će građani imati priliku čitavi dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

Od ponedjeljka, 4. prosinca do petka, 8 prosinca 2017. na području Policijske uprave zagrebačke provest će se akcija Nadzor cestovno-željezničkih prijelaza. Nadzor će biti usmjeren na pružne prijelaze na kojima najčešće vlastitom krivnjom stradavaju sudionici u prometu (vozači i pješaci). [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

‘Svjetlo želja’ pušta 3 000 balona u nebo sa Sveučilišne livade

foto: Tomislav Veić, press materijal
‘Svjetlo želja’ druga je po r...

Opširnije

Započela isplata novčane pomoći Grada Zagreba za opremu novorođenog djeteta

Prema obavijesti iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom,...

Opširnije

‘Svjetlo želja’ pušta 3 000 balona u nebo...
Započela isplata novčane pomoći Grada Zagreba za opremu...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?