Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

U četvrtak, 3. kolovoza na području Policijske uprave zagrebačke provest će se akcija Pojas, mobitel i dječja sjedalica, u kojoj će se nadzirati i sankcionirati prekršaje nekorištenja sigurnosnog pojasa i dječje sjedalice te uporabe mobitela suprotno zakonskim odredbama. Osim prema vozačima i putnicima na prednjim sjedalima, mjere će se poduzimati i prema putnicima na stražnjim sjedalima vozila, kao i u slučaju nepropisnog prijevoza djece sukladno važećim zakonskim odredbama. Također, postupat će se i prema vozačima bicikala prilikom nepropisnog korištenja mobilnih uređaja, a sukladno važećim zakonskim odredbama. [novi-zagreb.hr]

Provjerite svoje račune ovaj tjedan.

Porezna uprava kreće u petak 4. kolovoza s isplaćivanjem povrata poreza za 2016. godinu. Porezna je privremena porezna rješenja o godišnjim dohocima i razlikama poreza na dohodak i prireza porezu na dohodak za uplatu ili povrat već dostavila poreznim obveznicima.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Oblačno

22°C

Zagreb

Oblačno

Vlažnost: 61%

Vjetar: 35.40 km/h

  • 19 Kol 2017

    Mjestimični pljuskovi 29°C 17°C

  • 20 Kol 2017

    Mjestimične grmljavine 20°C 13°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare