Općenite

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Voze sve tramvajske i autobusne linije, kolnici su mokri, ali čisti, sve ekipe rade i dalje! Do 30 minuta kasne autobusi iz drugih gradova. Promet je pojačan na većini cesta, osobito na dionicama koje vode prema gradskom središtu.
Od reda vožnje mogu odstupati autobusne linije 221 (Glavni kolodvor - Travno) i 268 (Glavni kolodvor - Velika Gorica). [novi-zagreb.hr]

Trgovačko društvo Terme Zagreb d.o.o., osnovano u rujnu 2008. (počelo s radom 2009.) s ciljem realizacije projekta »Termalnog kupališta Zagreb« zapadno od nedovršene Sveučilišne bolnice u četvrtak je bačeno u likvidaciju. Naime, Gradska skupština u četvrtak je, većinom glasova gradskih zastupnika dala prethodnu suglasnost o prestanku rada društva, promjeni tvrtke i imenovanju likvidatora za društvo u kojem su članovi Grad Zagreb i INA s obzirom da projekt kupališta nije ostvaren te Grad i INA nemaju više interes za nastavak poslovanja.

Projekt Termalnog kupališta Zagreb planiran je kao sportsko rekreacijska zona u Novom Zagrebu na lokaciji u gradskom vlasništvu, no od početka 2015. godine Zagreb i INA prestale su mu se isplaćivati subvencije i kapitalne pomoći te je održavan samo »hladni pogon«.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ

Kolnici su mokri na širem gradskom području. Tramvajski promet redovit je na svi...

Opširnije

Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više mladih

Vršnjačko nasilje ozbiljan je problem u cijelom svijetu, a s njime se barem jedn...

Opširnije

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ
Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?