Prometno edukativu akciju "Sigurno u školu s HAK-om" na glavnom zagrebačkom Trgu otvorila zamjenica gradonačelnika Olivera Majić

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

U povodu početka školske godine, Autoklub Siget u suradnji s udruženim autoklubovima i ove godine organizira prometno-edukativnu akciju Sigurno u školu s HAK-om. U provedbu aktivnosti uključeni su Ministarstvo unutarnjih poslova, Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Agencija za odgoj i obrazovanje i Grad Zagreb. Akcija je prvenstveno namijenjena djeci u dobi od pet do osam godina ali i vozačima i svim sudionicima u prometu, a provodi se u svim županijama.

 
Središnju manifestaciju otvorila je na Trgu bana Jelačića zamjenica gradonačelnika Olivera Majić.  Početak svake školske godine je pogodan da svi obratimo posebnu pozornost na naše učenike, posebno prvašiće, kako bi oni stekli dodatna znanja i vještine i bili što sigurniji prigodom svojih svakodnevnih dolazaka u školu te odlazaka svojim domovima. Svima nam je u interesu povećanje sigurnosti djece u cestovnom prometu, a razvijanje prometne kulture je istovremeno, i sastavnica nastavnog plana i programa osnovne škole, istaknula je zamjenica Majić poželjevši djeci da se dobro zabave na poligonu i nauče praktične vještine koje će im koristiti u svakodnevnom životu.
 
Apel vozačima i svim sudionicima u prometu te djeci i roditeljima uputili su i izaslanik predsjednice Tomislav Mađar, te predsjednik Autokluba Siget Damir Škaro i predstavnik Hrvatskog autokluba Alan Vojvodić. [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ

Kolnici su mokri na širem gradskom području. Tramvajski promet redovit je na svi...

Opširnije

Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više mladih

Vršnjačko nasilje ozbiljan je problem u cijelom svijetu, a s njime se barem jedn...

Opširnije

STANJE U PROMETU I JAVNI PRIJEVOZ
Bullying je ozbiljan problem koji pogađa sve više...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?