Detalji pokušaja ubojstva u Novom Zagrebu: Sačekali dilere noževima i molotovljevim koktelom

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici napadačima je odredio mjesec dana pritvora zbog pokušaja teškog ubojstva.

U nedjelju 3. rujna u kasno poslijepodne u Novom Zagrebu dva muškarca teško su ozlijeđena noževima.

Odvezli su se sami u KBC Zagreb odakle je medicinsko osoblje pozvalo policiju, koja je tri sata kasnije upala u stan u Baburičinoj ulici u Zapruđu. Tamo su zatekli Marija R. (33) i Tomislava T. (33) koji se sumnjiče da su u Šišićevoj ulici noževima izboli Neđada (35) i Mefu B. (43), piše Jutarnji.

Napadači su uhićeni, a sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio im je mjesec dana pritvora zbog pokušaja teškog ubojstva.

Osim noževa, u obračunu su letjeli i molotovljevi kokteli. Naime, Mario R. u jednom je trenutku molotovljev koktel u Neđadova leđa, no srećom, isti se pri udarcu razbio te ugasio.

Neđad i Mefo B. telefonski su dogovorili susret s Marijem R. i Tomislavom T., doznaje Jutarnji. Njih dvojica dovezla su se u Mercedesu ispred garaže, a Mario i Tomislav pješice su došetali iz susjednog naselja, noseći sa sobom svaki po nož te staklenu bocu napunjenu benzinom i s improviziranim fitiljem. Međutim, u jednom trenutku, kada je došlo do teme novčanog potraživanja, pale su teške uvrede nakon čega je izbila tučnjava.

Mario je na Neđada bacio zapaljeni molotovljev koktel čija se staklena boca razbila, a vatra ugasila.

Susjedi su kazali da je scena bila kao iz filmova, tri marice i kordon policajaca. Policajci su okupirali stubište i čak, kazali su susjedi, zaustavili i lift. Lupali su na vrata stana i vikali da otvore ili će obiti vrata. [zagreb.info]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Izgorio je auto u zagrebačkoj Sloboštini: Požar podmetnut?
Nissan Pathfinder U potpunosti je izgorio, a vatra je oštetila Citroen C2 te Renault ...

Opširnije

Izgorio je auto u zagrebačkoj Sloboštini: Požar podmetnut?...
Neviđeno! Članici vijeća gradske četvrti u Novom Zagrebu...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?