NOVI INCIDENT U AUTOBUSU ZET-a: “Suznih očiju je objašnjavala da nema za kartu za sebe i dijete, ali vozač ju je izbacio”

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Iako se ovoga puta ne radi o vozaču na zloglasnoj liniji 268 (Zagreb – Velika Gorica), scenarij je sličan. Prema riječima jedne putnice, vozač linije 234 (Lanište – Glavni kolodovor) izbacio je ženu s djetetom iz autobusa jer nije imala novca za kartu. I ovoga su puta stvar spasili putnici koji su nesretnoj ženi kupili kartu i tako joj omogućili da stigne na vrijeme do svog odredišta.

Pritužbu koju smo primili objavljujemo u cijelosti:

“Danas (subota, 26. kolovoza) na liniji 234 Lanište-Glavni kolodvor, vozač autobusa staje i izbacuje iz autobusa ženu i dijete, vukući ženu za ruku i tjerajući van. Ostali putnici negoduju i ponude platiti za njih, no i to odbija, sve dok nije skočila skupina mladića i počela vikati. Uvode ženu natrag u autobus i plaćaju karte za nju i djete. OK, moramo platiti kartu, ali žena mu suznih očiju objašnjava da nema. Pa zar je to način? Pa tko to sve ne radi u ZET-u?”. [zagrebancija]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Prodaje se 206 stanova u Podbrežju
Zagrebačka stanogradnja d.o.o. objavile je u petak, 16. veljače Javni poziv za zaprimanje za...

Opširnije

Prodaje se 206 stanova u Podbrežju
Sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh održat će se od...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?