Uperili pištolje u četiri radnice: 'Odmah nam dajte sav novac!'

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Dva maskirana razbojnika upala su jučer u prostorije servisa i stanice za tehnički pregled Auto Remetinec. Uperili su pištolje u četiri radnice i zaprijetili: “Odmah dajte sav novac!”. Zaposlenice su problijedjele.
U šoku i strahu za život morale su ih poslušati. Predale su im oko 250.000 kuna u gotovini. Pljačkaši su to spremili i uz prijetnje izašli. Otrčali su najvjerojatnije do vozila koje ih je čekalo u blizini. Radnici su ubrzo nakon toga alarmirali policiju, koja je brzo okružila servis. Postaja u Novom Zagrebu nalazi se svega 300 metara dalje, no ni to nije odvratilo pljačkaše od nauma.
 
Nisu ih uspjeli uloviti nakon razbojništva te su jučer, do kraja ovog izdanja novina, i dalje bili u bijegu. Iz same poslovnice, ali i iz ostalih tvrtki i zgrada, izuzeli su snimke videonadzora kako bi kriminalisti pokušali rekonstruirati bijeg te kako su uopće pratili i znali koliko servis ima novca. Istražitelji sumnjaju kako su pljačkaši imali još jednog pomagača koji ih je čekao. Prebrzo su uspjeli pobjeći, a bez detaljnog plana i pomoći to ne bi uspjeli.
 
Iz uprave Auto Remetinca jučer nisu željeli komentirati pljačku ni kako su im radnici.
 
- Istraga je u tijeku pa se obratite policiji. Ne smijemo vam ništa reći - rekli su iz uprave.
 
Inače, na sličan način opljačkana je i stanica za tehnički pregled u Novom Zagrebu 2016. Na meti je 2015. bila i stanica u Sesvetama. Ondje je maskirani i naoružani razbojnik uzeo oko 30.000 kuna.
 
Podsjetimo, MUP-ove kriminaliste brinu i pljačkaši Zagrebačkog holdinga. U središnju poslovnicu u Vukovarskoj upali su prvo u prosincu pred kraj radnog vremena. Tad su oteli nešto manje od milijun kuna. Najvjerojatnije isti pljačkaši vratili su se pola godine poslije, kad su u razbojništvu uzeli oko 150.000 kuna kojima su građani platili račune. [24sata]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Prodaje se 206 stanova u Podbrežju
Zagrebačka stanogradnja d.o.o. objavile je u petak, 16. veljače Javni poziv za zaprimanje za...

Opširnije

Prodaje se 206 stanova u Podbrežju
Sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh održat će se od...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?