KREĆE AKCIJA ZAPRAŠIVANJA KOMARACA U ZAGREBU Pogledajte koje dane i u kojim kvartovima će se provoditi suzbijanje letećih napasnika

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Tvrtka ID 90 d.o.o. i Adria Grupa d.o.o. obavještava građane Grada Zagreba da će se 29. 8.2017 provoditi suzbijanje letećih komaraca - u vremenu od 5 do 7 sati na sljedećim područjima:
 
1. Područje naselja Dugave ograničeno ulicama: Savezne Republike Njemacke, Miškinina ul., ul. Sv. Mateja, ul. Kramarići, Matunova ul., Sarajevska c., Vatikanska ul.
 
2. Područje naselja Travno ograničeno ulicama: Sarajevska c., Ukrajinska ul., Savezne Republike Njemacke, Vatikanska ul.
 
Suzbijanje komaraca provodit će se sa zemlje, primjenom uređaja za hladno/toplo ULV zamagljivanje, s vozila u pokretu, a područja guste vegetacije u dvorištima dodatno će se obraditi postupkom zamagljivanja ručnim zamagljivačima.
 
Za suzbijanje će se koristiti insekticid propisno registriran i dopušten za tu namjenu, rješenjem Ministarstva zdravlja za primjenu u Republici Hrvatskoj.
 
Molimo građane da se ne zadržavaju (bez prijeke potrebe) na otvorenome u područjima provedbe u vrijeme suzbijanja. Pčelare molimo da zaštite pčele u vrijeme provedbe suzbijanja.
 
U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tijekom planiranog vremena provedbe, tretmani će se odgoditi, a o svakoj promjeni pravovremeno ćemo obavijestiti javnost. [jutarnji list]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Izgorio je auto u zagrebačkoj Sloboštini: Požar podmetnut?
Nissan Pathfinder U potpunosti je izgorio, a vatra je oštetila Citroen C2 te Renault ...

Opširnije

Izgorio je auto u zagrebačkoj Sloboštini: Požar podmetnut?...
Neviđeno! Članici vijeća gradske četvrti u Novom Zagrebu...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?