Kao “suho zlato”: Parkiranje na Bundeku košta 120 kuna!

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Zagrebparking je uveo poseban režim naplate parkiranja na Bundeku te će posjetitelji koji žele vozila ostaviti u blizini jezera od sada morati za to izdvojiti »papreni« iznos od 120 kuna. Naime, prema objavi Zagrebparkinga od srijede. parkirališta na lokaciji Bundek, omeđena Mostom slobode, Mostom mladosti, Savskim nasipom i Ulicom Damira Tomljanovića Gavrana u Zagrebu ulaze u novu I.2 (crvenu) zonu naplate.

U toj zoni pak nije moguće kupiti parkirnu kartu koja primjerice vrijedi sat vremena, već je dostupna jedino dnevna karta po spomenutoj cijeni. Karta koja vrijedi 24 sata može se kupiti na blagajnama podružnice u Ulici Grada Vukovara 41 i u Šubićevoj ulici 40/III, a može je izdati i ovlaštena osoba na samom parkiralištu.

Vozači će imati jedino mogućnost besplatnog zaustavljanja vozila na parkirnom mjestu u trajanju koje ne prelazi 15 minuta.

 

Međutim, treba podsjetiti da ovo nije najskuplji parking u Zagrebu. U posebnoj I.1 zoni koja je na području Gornjeg grada uvedena u studenom 2014. godine, također se može kupiti jedino dnevna karta, no ona tamo košta čak 150 kuna. [zgmagazin]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Na Jakuševac svake godine bacimo jednu Sljemensku žičaru vrijednih sirovina

Zagreb deset godina kasni sa sustavom održivog gospodarenja otpadom, poručeno je na kon...

Opširnije

Dječje igralište i autobusna linija za Veliko Polje
U nazočnosti brojnih građana i djece, gradonačelnik Milan Bandić otvorio je dječje igrali&sc...

Opširnije

Na Jakuševac svake godine bacimo jednu Sljemensku žičaru...
Dječje igralište i autobusna linija za Veliko Polje...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?