Tržnice u četvrtak ne rade, ZET do kraja tjedna po vikend rasporedu

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Nedjeljni vozni red u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se u četvrtak, 15. lipnja, na blagdan Tijelova. Zbog očekivano smanjene prometne potražnje, u petak, 16. lipnja, u tramvajskom prometu primjenjivat će se subotnji vozni red, dok će autobusne linije prometovati prema rasporedu radnoga dana, javljaju iz Zagrebačkog holdinga.

Spomenimo i da će uspinjača, nakon generalnog servisa i godišnjeg tehničkog pregleda, od četvrtka, 15. lipnja, od 6.30 sati, ponovno biti u prometu.

U četvrtak, 15. lipnja 2017. godine na blagdan Tijelovo, tržnice u gradu Zagrebu, Veletržnica i hladnjača i skladišta, Zelena tržnica i Sajmište Sesvete, neće poslovati. U petak 16. lipnja 2017.godine, Uprava podružnice Tržnice Zagreb na lokaciji Šubićeva 40/V i Slavonska avenija 7, neće poslovati.

Na državne blagdane, četvrtak, 22.lipnja 2017. godine, Dan antifašističke borbe i nedjelja, 25. lipnja 2017. godine Dan državnosti , tržnice u gradu Zagrebu, Veletržnica i hladnjača i skladišta i Zelena tržnica, neće poslovati. U petak 23. lipnja 2017.godine, Uprava podružnice Tržnice Zagreb na lokaciji Šubićeva 40/V i Slavonska avenija 7, neće poslovati.

Centar za korisnike kao i sve blagajne Gradske plinare Zagreb Opskrbe d.o.o, Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o., GSKG d.o.o, Čistoće na blagdane, 15. i 22. lipnja neće poslovati.

Pozivni centar Zagrebačkog holdinga na broju 072 500 400 na raspolaganju je 24 sata dnevno, tijekom cijele godine.

Dežurne ljekarne

Hitne intervencije

izvor: zg-magazin

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

‘Svjetlo želja’ pušta 3 000 balona u nebo sa Sveučilišne livade

foto: Tomislav Veić, press materijal
‘Svjetlo želja’ druga je po r...

Opširnije

Započela isplata novčane pomoći Grada Zagreba za opremu novorođenog djeteta

Prema obavijesti iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom,...

Opširnije

‘Svjetlo želja’ pušta 3 000 balona u nebo...
Započela isplata novčane pomoći Grada Zagreba za opremu...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?