Uskoro novo igralište NK Mladosti iz Buzina

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je danas u Gradskoj upravi primio predstavnike Nogometnog kluba Mladost iz Buzina, a koje je predvodio predsjednik Mario Ban.


U razgovoru u Gradskoj upravi gosti su zagrebačkog gradonačelnika upoznali s radom i uspjesima kluba čiji omladinski pogon broji 11 selekcija te s problemima s kojima su suočeni glede obnove glavnog terena, sanacije svlačionica te s nužnošću izgradnje pomoćnih terena s umjetnom travom.

Predsjednik kluba Mario Ban je rekao da su problemi ozbiljni jer roditelji mladih igrača traže bolje uvjete negoli su u Buzinu. Također je objasnio da mlađi uzrasti koji godinama bilježe zapažene rezultate u utakmicama s puno razvikanijim klubovima nemaju adekvatne uvjete za razvoj svojih potencijala.

Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport je naglasio da je Zagreb oduvijek bio grad sporta i da ova Gradska uprava podupire njegov razvoj te da će resorni gradski uredi, u dogovoru s klubom, izdvojiti sredstva za obnovu objekta, glavnog igrališta i za postavljanje umjetne trave na pomoćne terene. Radovi će započeti za mjesec dana, trošak radova će iznositi oko 3 milijuna kuna, a u listopadu se očekuje otvorenje novih terena i obnovljenog objekta, rekao je pročelnik Lovrić. [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Stanovnici Travnog: Osigurajte nam parkirališna mjesta, pa onda pišite kazne
Vaše vozilo parkirano je suprotno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, a kazna za ...

Opširnije

“Žiri” stanara zgrade trebao bi birati tko će biti podstanar

Ova neobična ideja iz Sopota izazvala je žestoku raspravu.
Kada je vlasnik odl...

Opširnije

Stanovnici Travnog: Osigurajte nam parkirališna mjesta, pa onda...
“Žiri” stanara zgrade trebao bi birati tko će...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?