Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je danas u Gradskoj upravi primio predstavnike Nogometnog kluba Mladost iz Buzina, a koje je predvodio predsjednik Mario Ban.


U razgovoru u Gradskoj upravi gosti su zagrebačkog gradonačelnika upoznali s radom i uspjesima kluba čiji omladinski pogon broji 11 selekcija te s problemima s kojima su suočeni glede obnove glavnog terena, sanacije svlačionica te s nužnošću izgradnje pomoćnih terena s umjetnom travom.

Predsjednik kluba Mario Ban je rekao da su problemi ozbiljni jer roditelji mladih igrača traže bolje uvjete negoli su u Buzinu. Također je objasnio da mlađi uzrasti koji godinama bilježe zapažene rezultate u utakmicama s puno razvikanijim klubovima nemaju adekvatne uvjete za razvoj svojih potencijala.

Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport je naglasio da je Zagreb oduvijek bio grad sporta i da ova Gradska uprava podupire njegov razvoj te da će resorni gradski uredi, u dogovoru s klubom, izdvojiti sredstva za obnovu objekta, glavnog igrališta i za postavljanje umjetne trave na pomoćne terene. Radovi će započeti za mjesec dana, trošak radova će iznositi oko 3 milijuna kuna, a u listopadu se očekuje otvorenje novih terena i obnovljenog objekta, rekao je pročelnik Lovrić. [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Djelomično oblačno

20°C

Zagreb

Djelomično oblačno

Vlažnost: 74%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 24 Lip 2017

    Djelomično oblačno 33°C 20°C

  • 25 Lip 2017

    Grmljavinska oluja 28°C 18°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare