Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Povlačenje užeta, dodavanje loptom i skakanje u vrećama, samo su neke od sportskih aktivnosti kojima su se bavila djeca na ‘Danima dječjih vrtića’. Osim pokazivanja natjecateljskog duha, uživali su u zabavno glazbeno- scenskom programu, a posjetio ih je i aktualni gradonačelnik.

– Oko 38.000 naše djece je u vrtićima, 5.000 u privatnim i vjerskim, a oko 33.000 u naših 60 gradskih vrtića – izjavio je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Iskoristio je priliku kako bi pojasnio cilj mjere pronatalitetne politike ‘Roditelj odgajatelj’, koju je Grad Zagreb uveo u rujnu prošle godine.

– Računamo da će se broj prijavljenih popeti do 8.000. Idemo u susret tome da, oni koji žele čuvati svoju djecu doma, uz ljubav koju pružaju djeci dobiju i neka financijska sredstva kako bi mogli sigurnije živjeti u razdoblju ove krize i recesije. Jedini takvu politiku trenutno demonstriramo u Hrvatskoj, a i među svih 27 europskih metropola – istaknuo je Bandić. [zagrebancija]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Vedro

20°C

Zagreb

Vedro

Vlažnost: 44%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 27 Svibanj 2017

    Djelomično oblačno 26°C 12°C

  • 28 Svibanj 2017

    Sunčano 25°C 12°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare