Dobra zabava obilježila ‘Dane dječjih vrtića’

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Povlačenje užeta, dodavanje loptom i skakanje u vrećama, samo su neke od sportskih aktivnosti kojima su se bavila djeca na ‘Danima dječjih vrtića’. Osim pokazivanja natjecateljskog duha, uživali su u zabavno glazbeno- scenskom programu, a posjetio ih je i aktualni gradonačelnik.

– Oko 38.000 naše djece je u vrtićima, 5.000 u privatnim i vjerskim, a oko 33.000 u naših 60 gradskih vrtića – izjavio je Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Iskoristio je priliku kako bi pojasnio cilj mjere pronatalitetne politike ‘Roditelj odgajatelj’, koju je Grad Zagreb uveo u rujnu prošle godine.

– Računamo da će se broj prijavljenih popeti do 8.000. Idemo u susret tome da, oni koji žele čuvati svoju djecu doma, uz ljubav koju pružaju djeci dobiju i neka financijska sredstva kako bi mogli sigurnije živjeti u razdoblju ove krize i recesije. Jedini takvu politiku trenutno demonstriramo u Hrvatskoj, a i među svih 27 europskih metropola – istaknuo je Bandić. [zagrebancija]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Obilazak DV Tratinčica

Prema najavi sa zadnje sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba, gradonačelnik M...

Opširnije

Dobra zabava obilježila ‘Dane dječjih vrtića’

Povlačenje užeta, dodavanje loptom i skakanje u vrećama, samo su neke od sportskih akti...

Opširnije

Obilazak DV Tratinčica
Dobra zabava obilježila ‘Dane dječjih vrtića’

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?