Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Tim za društveno odgovorno poslovanje u eSTUDENTu opet je oduševio cijelu udrugu i sve članove organizirajući turnir u nogometu. Kopačka solidarnosti organizirana je s humanitarnim ciljem da se prikupe sredstva za Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj.

Kopačka solidarnosti održana je po sedmi put 6. i 7. svibnja 2017. u Boćarskom domu u Zagrebu. Na turniru se natjecalo pet poduzeća i četiri studentske udruge. U subotu su igrale muške skupine, dok su se u nedjelju igrale polufinalne i finalne utakmice te ženske ekipe. Ove godine su studenti odmjerili snage s djelatnicima poduzeća te su na kraju i pobijedili. Muška pobjednička ekipa bila je HAZ - Hrvatska akademska zajednica, nakon koje su slijedili PwC i Adacta. Od ženskih ekipa pobjedu je odnijela Zagrebačka banka, dok su članice eSTUDENTa i INA-e bile na drugom i trećem mjestu.

Ovogodišnji je turnir bio vrlo napet i uzbudljiv, a naše vrijedne eSTUDENT natjecatelje i trenera pratili su strastveni navijači. Atmosfera je bila ugodna i prijateljska, čemu je doprinijela posjećenost gledatelja, većinom sadašnjih i bivših studenata članova udruge te brojnih natjecatelja iz poduzeća i njihovih obitelji.

Na kraju turnira podijeljeni su pehari i medalje za prva tri mjesta, a svim natjecateljima najprije se obratila voditeljica tima za društveno odgovorno poslovanje Simona Gugec, a zatim im se u ime Centra Slava Raškaj zahvalio gospodin Goran Hudovsky.

S obzirom na to da je turnir je protekao vrlo uspješno, organizatori su izrazili svoje zadovoljstvo i nadu kako će se i sljedeće godine poduzeća odazvati te podržati ovaj humanitarni projekt.

“Jako sam ponosna na projekt i na način na kojeg smo ga ove godine izveli. Sav trud se zaista isplatio. Svi uključeni dali su maksimum od sebe, mi kod organiziranja, igrači kod igranja, navijači kod navijanja. Bilo je stvarno predivno, pogotovo kad znamo da će sva prikupljena sredstva uljepšati djeci njihov boravak u centru za odgoj i obrazovanje “Slava Raškaj”. Jako sam sretna i velika hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali”, rekla je Matea Banović, jedna od organizatorica.

Završnica projekta održana je zajedno s Moot Court Croatia timom u MUO. Na završnici su se organizatorima pridružila neka poduzeća koja su sudjelovala na turniru s kojima su zaključili ovaj divan projekt.

Sredstva prikupljena ovim projektom biti će darovana Centru za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj u obliku materijalnih stvari, odnosno didaktičkih pomagala za štićenike centra u ukupnom iznosu od 19.300 kn. Turnir su podržali brojni sponzori: Dukat, Cetina, Cockta, Pekarne Klara, Pekarstvo i ugostiteljstvo “9”, Pekara Dinara, Pizzeria Pizza Express, Pizzeria Zlatna bula, Restoran Nokturno, Decathlon i Allianz. [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Djelomično oblačno

23°C

Zagreb

Djelomično oblačno

Vlažnost: 52%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 27 Srp 2017

    Mjestimični pljuskovi 24°C 14°C

  • 28 Srp 2017

    Djelomično oblačno 30°C 15°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare