Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Sanaciju čekaju već mjesecima.

Osnovna škola na Kajzerici izgrađena je prije svega tri godine, no već nakon šest mjeseci pojavili su se prvi problemi. Radnici su “sfušali” posao kako navode stanovnici Kajzerice, a podloge na školskom igralištu konstantno se raspadaju, unatoč “sanacijama”.

Građanska udruga “Zakaj? Za Kajzericu!” obraćala se stručnim službama Grada, a iako je najavljena nova sanacija saniranog novoizgrađenog sportskog igrališta, već mjesecima čekaju na novu intervenciju stručnih radnika.

Pripćenje građanske udruge prenosimo u cjelosti:

“Prije tri godine izgrađena je škola na Kajzerici. Na novom igralištu postavljene su antistresne podloge koje su se nakon pola godine raspale. Nakon toga pisali smo brojne dopise da se uklone nedostaci nastali postavljanjem nekvalitetne podloge i nestručnim radnicima koji su „sfušali“ posao.

Nakon gotovo godinu dana radnici su ponovno bili na terenu i sanirali novosagrađeno igralište. Dakle dva puta u godinu i pol novom intervencijom radnika igralište je bilo u normalnoj uporabi. No ne zadugo jer je nakon samo par mjeseci podloga ponovno počela pucati i sada je u ponovno u katastrofalnom stanju.

Iako je najavljena nova sanacija saniranog novoizgrađenog sportskog igrališta već se mjesecima čeka na novu intervenciju stručnih radnika. Podsjećamo vas da se i nekoliko rekreativaca ozbiljno ozlijedilo na školskom igralištu (frakture metatarzalnih kostiju i slično) i pravo je čudo da se od gotovo petstotinjak školaraca nitko nije ozlijedio.

Stručne službe grada ovim putem požurujemo da što prije krene u konačnu sanaciju igrališta.” stoji u priopćenju. [zagreb.info]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Oblačno

22°C

Zagreb

Oblačno

Vlažnost: 61%

Vjetar: 35.40 km/h

  • 19 Kol 2017

    Mjestimični pljuskovi 29°C 17°C

  • 20 Kol 2017

    Mjestimične grmljavine 20°C 13°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare