Utrke na Bundeku i Maksimiru

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Na zagrebačkom Bundeku u organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora i škole trčanja Trčaona održava se javnozdravstveni sportski program PETICA za trčanje, koji ima za cilj prevenciju pretilosti u djece školske dobi.


Sportski program podržao je i gradonačelnik Milan Bandić koji je pozvao sve sugrađane da se priključe akciji, te da vode računa o zdravlju, kultu svoga tijela i da mijenjaju stil i način života.

Organizatori ovim programom žele uključiti djecu, njihove roditelje, ali i cijelu zajednicu kako bi ukazali na važnost zdrave prehrane  i tjelesne aktivnosti.  


Maksimirski minus zwei cener

U Parku Maksimir održava se još jedno sportsko zdravstveno događanje -  utrka Maksimirski minus zwei cener, pod pokroviteljstvom gradonačelnika.

Uz kros utrku na osam kilometara, kako se čulo, održava se i i kraća utrka građana na dva kilometra  te dječja utrka. Uz korisne liječničke savjete o uravnoteženoj prehrani i pravilnoj tjelesnoj aktivnosti, sugrađanima je omogućeno i mjerenje tlaka i šećera u krvi te kontrola vida.

Gradonačelnik Bandić istaknuo je da zdrav način života ne možemo promicati bez aktivnog kretanja odnosno trčanja kao odličnog načina rekreacije. Pozvao je još jednom sve sugrađane da se pridruže maksimirskoj utrci te zahvalio Atletskom klubu Maksimir koji je u suradnji s Domom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar  organizirao utrku. [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Zbog bagera i kamiona pješaci moraju hodati po blatu

Denis Patafta, stanovnik naselja Travno već drugi dan zaredom kao pješak mora ho...

Opširnije

POKRETNI URED U DUGAVAMA
U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Druš...

Opširnije

Zbog bagera i kamiona pješaci moraju hodati po...
POKRETNI URED U DUGAVAMA

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?