Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Školske uniforme u zagrebačkim školama trebale bi se naći već za mjesec dana, a ideja Grada je da uniforme šivaju djelatnici Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Jedni za, drugi protiv.

– Iznenadit ćete se da je to moja ideja. Prema tome, zaposlili smo kapacitete našeg URIHO-a, da rade invalidi. Djeca i roditelji koji su željeli kute i šlape će imati i razmišljam o tome da ćemo se za mjesec dana naći u školi i podjeliti prvi set kuta i šlapa. Ja vam govorim ono što sam inicirao, a može biti ideja svih. Sve što je dobro je ideja drugih, a sve što je loše je moja ideja. To je cijena prvog. Sutra se nemojte iznenaditi da bude ideja SDP-a. U dobru svi parcipiraju, u lošem je gradonačelnik odgovoran. Ako se ovo pokaže izuzetno dobrim, onda ćemo ići dalje. Najprije idemo riješiti osnovne škole pa polako – rekao je Bandić. [zagrebancija]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Pljuskovi

14°C

Zagreb

Pljuskovi

Vlažnost: 85%

Vjetar: 6.44 km/h

  • 28 Tra 2017

    Pljuskovi 16°C 9°C

  • 29 Tra 2017

    Djelomično oblačno 15°C 4°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare