Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Razlog posjeta kući za zlostavljane obitelji je završetak osnovnog tečaja iz računalnih komunikacija. Provode ga volonteri Otvorene računalne radionice Svi smo protiv, a ovaj puta smo bili protiv da te zlostavljane žene budu informatički nepismene. U društvu pročelnice gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom gospođom Višnjom Fortunom koja se nije dvoumila i prihvatila poziv za posjet i podjelu potvrda. Tužno je na istom mjestu gledati zlostavljane nečije bake, majke i unuke, Zagreb i ovdje pokazuje veliko srce. Ravnateljica Željka Barić sa svojim kolegicama uspjela je postići atmosferu ugodnog i udobnog doma i vratiti osmjeh na lica nesretnih obitelji. Grad Zagreb i nadležni ured sufinancirajući ovu edukaciju pomaže ženama da budu konkurentnije na tržištu rada.

 Desetak potvrda o stečenim kompetencijama uručila je pročelnica Višnja Fortuna kao i jedno računalo na poklon najuspješnijoj polaznici.

Mladen Plazibat

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Pretežno oblačno

7°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vlažnost: 74%

Vjetar: 6.44 km/h

  • 24 Tra 2017

    Pretežno oblačno 17°C 4°C

  • 25 Tra 2017

    Djelomično oblačno 21°C 8°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare