Uživo sa Sljemena

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Uživo sa Sljemena

Uživo sa Sljemena Josip Kapraljević

I kako je počela tako je i završila i u drugoj vožnji te osvojila sljemensku krunu. Prvo postolje ove sezone i to baš u Zagrebu. Nakon osam godina se vrača na postolje na Sljemenu.

Jednostavno bivša država Čehoslovačka je osvojila kompletno postolje. Osim Veronike tu je i sunarodnjekinja Petra Vlhova kao druga te kao treča je Sarka Strachova.

Nakon prve vožnje bez velikih izneneđenja

item-thumbnailNaša stara poznanica  1:00.40 Veronika Velez-Zuzulova uvjerljivo vodi s vremenom gotovo više nedostižnim od 1:00.40. Meutim još je sve prerano za prognoze jer je još dosta skiješica koje trebaju odvoziti.

Najveća zvijezda današnje sljemenske utrke Svjetskog skijaškog kupa trebala je biti dvostruka slalomska pobjednica ovog natjecanja Mikaela Shiffrin. Nažalost, Amerikanka nije završila prvu vožnju.

Na kraju prve vožnje današnje ženske utrke Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017. bilo je 6.500 gledatelja. Gledatelji i dalje pristižu te se prema iskustvu iz prethodnih godina na drugoj vožnji očekuje još veći broj ljudi.

Za utrke Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017. akreditirano 614 predstavnika medija. Od toga je gotovo 200 stranih novinara i članova televizijskih ekipa, koji dolaze iz 14 zemalja uključujući SAD i Japan.

Tijekom utrke ženskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017. na Krumpirištu je podijeljeno 3.000 porcija graha, 4.000 sendviča, 3.000 hot-dogova, velike količine Franckovih grikalica i Milka čokoladica. Gledatelji su ispili i više od 1.000 litara Franckovog čaja, a dijelili su se i Rauch sokovi i voda Jamnica.

Uz utrku ženskog slaloma publika na Krumpirištu uživala je i u koncertu benda Joe Panda & Da Banda, te glazbi DJ-a Čička, a za dobru atmosferu brinuo se voditelj Luka Bulić.

Kraj druge vožnje ženskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa “Snow Queen Trophy” 2017 – Zagreb/Sljeme pratilo je 7.500 gledatelja.

 

 

 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Najavljen 67. „Hanžek“

Uoči 67. Hanžeka, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s direktorico...

Opširnije

BESPLATNI PROGRAM 'ŠKOLA TENISA ZA UČENIKE OD 6...
Najavljen 67. „Hanžek“

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?