Izvlačenje startnih brojeva za žensku slalomsku utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Izvlačenje startnih brojeva za žensku slalomsku utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa

Izvlačenje startnih brojeva za žensku slalomsku utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017. održat će se 2. siječnja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Najbolje svjetske slalomašice predvođene dvostrukom sljemenskom pobjednicom i trenutačno vodećom u poretku slalomašica Amerikankom Mikaelom Shiffrin, te Slovakinjama Veronikom Velez-Zuzulovom i Petrom Vlhovom, bit će prisutne na izvlačenju, a za građane je u sklopu “Snow Queen Ladies’ Night”organiziran atraktivan zabavni program.

Javno izvlačenje brojeva za žensku utrku počet će u 18.15 sati, a nakon izvlačenja koncert za građane održat će Dino Dvornik tribute bend.

Ženska slalomska utrka na rasporedu je 3. siječnja s početkom prve vožnje u 13, a druge u 16.15 sati, dok će se muška utrka održati održati 5. siječnja s prvom vožnjom u 14.45 te drugom u 18 sati. Javno izvlačenje startnih brojeva za slalomaše bit će 4. siječnja u 18.15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića kao uvertira središnjoj proslavi „Zagreb slavi 50 godina FIS Svjetskog skijaškog kupa“.

Kao i prethodnih godina na Sljemenu se očekuje tisuće navijača, a ulaznice za obje slalomske utrke još uvijek je moguće nabaviti putem online sustava www.ulaznice.hr i ove su godine 50% jeftinije. Cijena ulaznica za žensku utrku sada iznosi 30 kuna za odrasle te 15 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Ulaznice za mušku utrku dostupne su po cijeni od 50 kuna za odrasle te 25 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Kao i prethodnih godina, i ove je moguće kupiti paket ulaznica za obje utrke i to po cijeni od 60 kuna za odrasle te 30 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Za djecu do sedam godina ulaz je slobodan na obje utrke. U cijenu sada dvostruko jeftinijih ulaznica, osim obje slalomske utrke, uključen je i prijevoz autobusima na Sljeme s Mihaljevca i iz Stubičkih Toplica, zabavni program na Krumpirištu, te besplatna hrana i piće, što Sljeme čini jedinstvenim u svijetu.

Poseban popust od 40% i ove godine pripremio je i HŽ Putnički prijevoz za sve koji žele njihovim vlakovima doći na Audi FIS Utrke Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“. Popust se odnosi na povratne karte 1. i 2. razreda redovnih vlakova za sve relacije dulje od 25 kilometara do kolodvora Stubičke Toplice i Glavnog kolodvora u Zagrebu, a može se iskoristiti u razdoblju od 2. do 6. siječnja. Za ostvarenje popusta potrebno je prilikom kupnje karte pokazati ulaznicu za utrke Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017, a svi putnici koji će ulaznice podići u Zagrebu ili na Sljemenu moraju sačuvati ulaznicu, a prilikom kupnje karte za vlak izjaviti da putuju na utrku, te ulaznicu pokazati na povratku prilikom pregleda karata u vlaku. Jednak popust mogu ostvariti i svi putnici s kolodvora Slovenskih željeznica.

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Najavljen 67. „Hanžek“

Uoči 67. Hanžeka, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s direktorico...

Opširnije

BESPLATNI PROGRAM 'ŠKOLA TENISA ZA UČENIKE OD 6...
Najavljen 67. „Hanžek“

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?