Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Crveni spust spreman za Snježnu kraljicu!

Crveni spust je od danas spreman za održavanje ovosezonskog izdanja utrka Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017. Topovi su na sljemenskom Crvenom spustu radili snijeg do jutros te je proizvedena dovoljna količina snijega za pripremu skijaške staze. Danas je u tijeku završno razguravanje snijega i završne pripreme staze.

Kako je izgledao Crveni spust danas, nakon što su snježni topovi zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama proteklih tjedana napravili dostatnu količinu snijega, pogledajte u videu.

Zagreb će ove godine ponovno dočekati najbolje slalomašice i slalomaše svijeta, koji će utrke na Crvenom spustu voziti pred gledateljima koje često opisuju kao najbolje navijače Svjetskog skijaškog kupa koji glasno bodre sve koji jure prema cilju.

Ženska utrka, koja se održava u utorak 3. siječnja, počinje s prvom vožnjom u 13 sati, dok je start druge vožnje u 16.15 sati. Dva dana kasnije, u četvrtak 5. siječnja, skijaši će na stazu u njihovom već tradicionalnom noćnom terminu s početkom prve vožnje u 14.45, te druge u 18 sati.

Snježni topovi sa Crvenog spusta odlaze na druge staze popularnog zagrebačkog skijališta kako bi građani i ove sezone mogli uživati u zimskim sportovima.

 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Vedro

15°C

Zagreb

Vedro

Vlažnost: 62%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 21 Kol 2017

    Sunčano 23°C 12°C

  • 22 Kol 2017

    Pretežno sunčano 23°C 12°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare