Medom i čajom protiv prehlade, pretoplo u tramvajima

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

foto: livestrong.com
Osvrćući se oko sebe vjerojatno se zapazili da sve veći broj ljudi seže za papirnatim maramicama, kiše ili kašlje.  Ako ne želite šmrcati ili, pak, zaraditi visoku temperaturu, evo nekoliko savjeta naših sugrađana kako se sačuvati od oboljenja. Osim što se kalendarski nalazimo u razdoblju zime, ovo razdoblje poznato nam je i kao sezona prehlada. Na raspolaganju nam stoje medicinski pripravci ali i prirodni načini jačanja imuniteta. 
 
- Čaj od đumbira, med nema bolje. Limun, ja ne volim kiselo ja sam za slatko. Ali med i limun su klasična preventiva - smatra Josip, koji je upravo krenuo s Dolca s limunom u vrećici.
 
- Zdrava prehrana, što više vitamina i što više kretanja, primjereno se obući - slaže se sugrađanka Vesna, koja nam je ponosno pokazala koliko je slojeva odjeće obukla.
 
Osim prirodnih pripravaka neki od građana smatraju kako i temperaturne razlike kojima smo svakodnevno izloženi itekako stvaraju plodno tlo za razvoj prehlade.
 
- Propolis, med, dobro se oblačit, i preporučila bih Zetovcima da nam smanje grijanje u tramvaju, to nam je za prehladu idealno- zabrinuta je starija gospođa. [zagrebancija]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Od četvrtka kreće nastavak skijaške sezone na Sljemenu

Od četvrtka, 18. siječnja, za građanstvo će ponovno biti otvoreni Crveni spust i Bijela...

Opširnije

Što Grad Zagreb poduzima na rješavanju gužvi u prometu

Iako se mnogima tako ne čini, Grad Zagreb svakodnevno radi na rješavanju jednog ...

Opširnije

Od četvrtka kreće nastavak skijaške sezone na Sljemenu...
Što Grad Zagreb poduzima na rješavanju gužvi u...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?