Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Moja voljena ne znam da li sam ti se ispričao za 1995. godinu kada sam se vratio s ratišta. I ti si me par puta vozila tamo i kada si pitala: Gdje su oni, ja sam ti odgovorio: Pa tu preko Une, ali ne brini sada se ne puca. Prvi puta sam vidi strah u tvojim očima jer ti se ničega nisi nikad bojala.

Ako se nisam ispričao za svoje bezobrazluke i svoje ponašanje ja se  sada  želim ispričati. Znam da sam bio nemoguć, da sam užasno pio, bolje reći lokao. Znam da sam bio užasno bezobrazan prema tebi, a i sada se pitam: Kako si me mogla trpjeti? Vjerojatno to je bila ljubav. I sada znam, znam da je to bila ljubav i to velika.

Molim te, u ime te ljubavi daj mi oslobodi Medu. Oslobodi ga neka se počne normalno ponašati. Dopusti mu neka te zaboravi. Molim te stoga da počnemo normalno živjeti. Kada se i opustim i ne mislim da me zoveš da te presvučem ili da me pitaš kakvu ćemo juhu imati danas ili jednostavno mi počneš pričati, pogledam Medu i opet sam u depri.

Evo danas sam mu kupio konzervu govedine ne bih li ga oraspoložio. Jedva da je pojeo malo. Kupio sam mu kekse, koje je strašno volio, jedva da je pojeo dva. Molim te oslobodi ga razmišljanja, pusti ga neka se ponaša kao normalan pas.

Znaš  kako je bio uvijek kada smo se vratili sa logorovanja, e da znaš, da je isti takav samo još tužniji.

Josip Kapraljević


Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Vedro

17°C

Zagreb

Vedro

Vlažnost: 55%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 21 Kol 2017

    Sunčano 23°C 12°C

  • 22 Kol 2017

    Pretežno sunčano 23°C 12°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare