NA MLADOSTI: Upišite dijete u besplatnu školu atletike

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

NA MLADOSTI: Upišite dijete u besplatnu školu atletike

foto: g.i.tepeš

Atletika je bazični sport, kroz koji se uče i usavršavaju razni pokreti poput hodanja, trčanja, skakanja te bacanja, potrebni za zdravi razvoj svakog djeteta.

Znanja i sposobnosti iz područja atletike dugoročno pozitivno utječu na svakodnevno funkcioniranje i brzu prilagodbu bilo kojem drugom sportu.

Atletski klub Pro Sport otvorio je vrata djeci svih uzrasta (od 4 do 15 godina)koja se žele baviti atletikom i organizirao besplatnu atletsku školu za razdoblje od prva tri mjeseca. Treninzi će se održavati u Sportskom parku Mladost, Jarunska ulica 5 u Zagrebu.

Treninge će voditi stručni treneri s ciljem upoznavanja djece s osnovama atletike te individualnim pristupom, koji podrazumijeva testiranja, praćenje napretka i daljnju selekciju.

Ono što će polaznike škole posebno veseliti je susret s vrhunskim hrvatskim atletičarima i sportašima. Gosti iznenađenja će polaznicima škole demonstrirati izvođenje atletskih pokreta te ih nadahnuti svojim sportskim pričama i uspjesima, kako bi i oni jednog dana bili primjer drugima. Termin njihova dolaska je iznenađenje – zato osigurajte svoje mjesto!

LOKACIJA: ŠRC MLADOST
TERMINI: ponedjeljak/srijeda/petak od 9:00 do 10:00 i od 17:00 do18:00 sati.

KONTAKT TELEFON: 091 2201 041
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. [dalje.com]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Sunčano

15°C

Zagreb

Sunčano

Vlažnost: 85%

Vjetar: 0.00 km/h

  • 24 Kol 2017

    Sunčano 28°C 13°C

  • 25 Kol 2017

    Pretežno sunčano 31°C 16°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare