SVEČANO OTVARANJE ‘UNIVERZIJADE’: Besplatne karte za spektakl podignite ovdje

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

SVEČANO OTVARANJE ‘UNIVERZIJADE’: Besplatne karte za spektakl podignite ovdje

Svi građani zainteresirani za dolazak na svečanost otvaranja ESI, do 21 sat mogu podići besplatne ulaznice i to na blagajnama bazena Svetice, Utrine i Mladost.

Uz niz događaja i natjecanja u 21 sportu u Zagrebu i Rijeci, najveći spektakl očekuje nas danas, kada će se s početkom u 21 sat na stadionu Mladosti u Zagrebu održati svečana ceremonija otvaranja Europskih sveučilišnih igara.

Spektakularnu ceremoniju otvaranja Europskih sveučilišnih igara upotpunit će zabavni program, prepun iznenađenja, kojeg ražira Krešimir Dolenčić, a u kojemu će se Okupit će se preko 5 tisuća sportaša iz 41 zemlje sa gotovo 400 sveučilišta koji će se natjecati u 21 sportu.

Prijenos na HRT-u

Ceremoniju otvorenja Europskih sveučilišnih igara pratite večeras od 20:55 na HRT2.

Osim svečanosti otvaranja i zatvaranja Europskih sveučilišnih igara Hrvatska televizija (HRT – HTV) omogućit će gledateljima izravan prijenos devet sportskih natjecanja (u ragbiju, vaterpolu, muškoj i ženskoj košarci, muškome i ženskome nogometu, košarci tri na tri te muškoj i ženskoj odbojci na pijesku) te će svakodnevno oko 23 sata prikazivati posebnu emisiju Zagrizi medalju, koju će voditi bivša profesionalna skijašica Nika Fleiss. [zagreb.info]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Najavljen 67. „Hanžek“

Uoči 67. Hanžeka, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s direktorico...

Opširnije

BESPLATNI PROGRAM 'ŠKOLA TENISA ZA UČENIKE OD 6...
Najavljen 67. „Hanžek“

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?