Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Sastojci:

Tijesto:
recepti1/2 kg bijelog krušnog tijesta
 
Nadjev:
1/2 kg šampinjona, vrganja ili drugih gljiva
1/2 kg oguljene rajčice
1 žlica nasjeckana peršinova lišća
origano
10-15 dag mekog sira (mozzarela)
1 čaša ulja
2 režnja češnjaka
sol
papar
 
Priprema:
 
Nadjev:
Gljive očistimo i narežemo na listiće. Češnjak isjeckamo. Na ulju popržimo gljive i češnjak 10 min. Dodamo rajčicu, posolimo i malo prokuhamo. Odmaknemo s vatre i začinimo paprikom i peršinom. Pripremljeno tijesto razvaljamo na približno 1/2 cm debelu plohu te je stavimo u pouljen lim za pečenje. Obložimo nadjevom od gljiva i sirom. Začinimo origanom. Pokapamo s ostatkom ulja i pečemo 25-30 min u vrućoj pećnici na temperaturi od 200-210 C. Pečenu pizzu izrežemo prema obrocima i odmah poslužimo.
 
 Vrijeme pripremanja i pečenja: 40-50 min (s pripremljenim tijestom).
 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Uglavnom vedro

13°C

Zagreb

Uglavnom vedro

Vlažnost: 76%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 26 Svibanj 2017

    Djelomično oblačno 22°C 11°C

  • 27 Svibanj 2017

    Pretežno sunčano 24°C 12°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare