Pizza s gljivama

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Sastojci:

Tijesto:
recepti1/2 kg bijelog krušnog tijesta
 
Nadjev:
1/2 kg šampinjona, vrganja ili drugih gljiva
1/2 kg oguljene rajčice
1 žlica nasjeckana peršinova lišća
origano
10-15 dag mekog sira (mozzarela)
1 čaša ulja
2 režnja češnjaka
sol
papar
 
Priprema:
 
Nadjev:
Gljive očistimo i narežemo na listiće. Češnjak isjeckamo. Na ulju popržimo gljive i češnjak 10 min. Dodamo rajčicu, posolimo i malo prokuhamo. Odmaknemo s vatre i začinimo paprikom i peršinom. Pripremljeno tijesto razvaljamo na približno 1/2 cm debelu plohu te je stavimo u pouljen lim za pečenje. Obložimo nadjevom od gljiva i sirom. Začinimo origanom. Pokapamo s ostatkom ulja i pečemo 25-30 min u vrućoj pećnici na temperaturi od 200-210 C. Pečenu pizzu izrežemo prema obrocima i odmah poslužimo.
 
 Vrijeme pripremanja i pečenja: 40-50 min (s pripremljenim tijestom).
 

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Pizza na sunčanici

Sastojci:
-sunčanice(očišćene i bez stručka)
-šunke za pi...

Opširnije

Pizza s gljivama

Sastojci:
Tijesto: recepti1/2 kg bijelog krušnog tijesta  ...

Opširnije

Pizza na sunčanici
Pizza s gljivama

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?