Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

 

 Divno je bilo i biskupima i svećenicima kada je narod bio u toj fazi da je i vjerovao takve gluposti. Međutim, uporni su i jedni i drugi, silom nam hoće objašnjavati sve životne probleme. Pa tako oni znaju sve od politike do zdravlja. Znaju da je kurikulum zdravstvenog odgoja pisan protivno vjerski i protivno znanstveno.

Kroz povijest su nas plašili da se masturbacijom isušuje leđna moždina i to su objašnjavali znanstveno. To je još bilo i dobro jer ranije su spaljivali za nagradu za masturbaciju. „Gdje su ta sretna vremena???“

Zato je najbolje da djeca žive u neznanju, pa ako im se dogodi i SIDA, to je božja kazna za neposluh prema crkvenim učiteljima i nemoral. Ako djeca ostanu trudna, moraju roditi, pa makar bili goli i bosi jer će crkva naći načina da im udjeli mrvice i to vjerojatno kada prestanu uređivati razne pastoralne centre, prebendarske kuće i biskupske rezidencije.

Direktor agencije za odgoj i obrazovanje kaže -U kurikulumu je sudjelovalo 14 osoba. U to je uključeno devet osoba iz Agencije za odgoj i obrazovanje, bivši učitelji i nastavnici biologije, bivši učitelji razredne nastave i tjelesne kulture, psiholozi i socijalni pedagozi. Dakle, ljudi koji su desetljećima radili u osnovnoj i srednjoj školi.

Uzaludan vam trud i uzaludan vam vaš minuli rad kad Bozanić i Rebić misle da vi samo drkate, a njih niste pitali za dozvolu.

Josip Kapraljević

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Pretežno oblačno

16°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vlažnost: 78%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 27 Srp 2017

    Pretežno oblačno 23°C 14°C

  • 28 Srp 2017

    Djelomično oblačno 30°C 15°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare