Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Sastojci: 500 g biserki, 40 g maslaca, 16 dl mesne juhe, 3 žlice brašna, sok od 1 limuna, 8 žlica prženih kockica kruha, sol, papar

Gljive očistimo, ogulimo im kožicu s klobuka i izrežemo na kriške. na polovici maslaca popržimo brašno, dodamo mesnu juhu i pustimo da vrije pola sata. U međuvremenu na preostalom maslacu, uz dodatak limunova soka, soli i 4 žlice juhe, pirjamo gljive oko 15 minuta, dodamo ih u kipuću juhu, promješamo, popaprimo te sve prelijemo preko prženih kockica kruha.

Izvor: Mužic-Božac "kuharica sakupljača gljiva"


Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Pretežno oblačno

29°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vlažnost: 48%

Vjetar: 22.53 km/h

  • 19 Kol 2017

    Mjestimične grmljavine 30°C 17°C

  • 20 Kol 2017

    Mjestimične grmljavine 20°C 13°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare