Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

  Izvor: Mužic- Božac "Kuharica sakupljača gljiva"

Sastojci za punjene golubače: 8 - 10 razvijenih golubača, 40 g maslaca, 1 žlica ulja, 1/2 glavice luka, 1 manja žlica kosanog peršuna, 1 žličica mrvica, sol i papar.

Golubaču pažljivo očistimo i odvojimo klobuke od stručaka. Stručke izrežemo na tanke listiće te zajedno s sitno kosanim lukom, peršinom, uljem, mrvicama, soli i paprom zamjesimo u tijesto. Ovim tijestom napunimo klobuke, povrh tijesta stavimo komadić maslaca i sve pečemo u pećnici na 200oC oko 20 minuta.

Ovo je vrhunska gljiva i odgovara za sve načine pripreme, na žaru, pirjana, pohana, pržena, za juhe, umake  ...

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Uglavnom vedro

13°C

Zagreb

Uglavnom vedro

Vlažnost: 78%

Vjetar: 17.70 km/h

  • 26 Svibanj 2017

    Djelomično oblačno 22°C 12°C

  • 27 Svibanj 2017

    Djelomično oblačno 24°C 12°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare