Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

  Izvor: Mužic- Božac "Kuharica sakupljača gljiva"

Sastojci za punjene golubače: 8 - 10 razvijenih golubača, 40 g maslaca, 1 žlica ulja, 1/2 glavice luka, 1 manja žlica kosanog peršuna, 1 žličica mrvica, sol i papar.

Golubaču pažljivo očistimo i odvojimo klobuke od stručaka. Stručke izrežemo na tanke listiće te zajedno s sitno kosanim lukom, peršinom, uljem, mrvicama, soli i paprom zamjesimo u tijesto. Ovim tijestom napunimo klobuke, povrh tijesta stavimo komadić maslaca i sve pečemo u pećnici na 200oC oko 20 minuta.

Ovo je vrhunska gljiva i odgovara za sve načine pripreme, na žaru, pirjana, pohana, pržena, za juhe, umake  ...

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Pretežno oblačno

7°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vlažnost: 74%

Vjetar: 6.44 km/h

  • 24 Tra 2017

    Pretežno oblačno 17°C 4°C

  • 25 Tra 2017

    Djelomično oblačno 21°C 8°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare