Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Vrijeme pripreme 40 min

0,25 kg bukovača

Tijesto:
2 jaja, mekano brašno, pivo, sol, papar

Za prženje:
biljno ulje

Kriške limuna i umak po želji za poslužiti.

Priprema:

Bukovače operite ili samo očistite, odrežite peteljke ako su predebele. Osušite ih na papirnatim ubrusima.
Umutite jaja sa brašnom da dobijete gusto tijesto. Razrijedite ga pivom (po izboru) da dobijete gusto lijevano tijesto. Blago posolite i popaprite.
Ugrijte ulje za prženje.
Umačite gljive u lijevano tijesto i pržite dok porumene.
Ocijedite pržene bukovače od suvišne masnoće, dosolite po ukusu pa poslužite sa kriškama limuna, tartar umakom ili slično.

Obitelj Marinković

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

Vrijeme

Pretežno oblačno

29°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vlažnost: 48%

Vjetar: 22.53 km/h

  • 19 Kol 2017

    Mjestimične grmljavine 30°C 17°C

  • 20 Kol 2017

    Mjestimične grmljavine 20°C 13°C

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?

HashFlare