Urnebesno! Pogledajte kakve ‘koke’ šeću Zapruđem… doslovno

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

foto: Helenna Šunić / Zapruđanci

Zapruđanci su sve okrenuli na šalu i dobro se nasmijali

Temperature su ponovno pale i opet Zagrebom šećemo zabundani. No, te sreće nisu svi, barem ne što se tiče koka. Pravih. Naime, prije par dana netko je zamotao kokošju nogu u maramicu i ostavio je nasred puteljka između Balokovićeve i Adamićeve ulice u Zapruđu.

Očito je nekome prisjeo ručak pa je, umjesto koša za smeće u svom stanu, “slučajno” nožicu bacio kroz prozor. Ovaj prizor sa svojim je sugrađanima u grupi Zapruđanci podijelila Helena.

Zagrepčani ovaj put, kako to često biva, nisu svoje sugrađane sasuli negativnim komentarima, uvredama i optužbama već su sve odlučili okrenuti na šalu i dobro se nasmijati.

Naime, neki Zapruđanci pretpostavljaju da je to znak se u kvartu netko bavi “voodoo magijom” i da je Zapruđe puno “copernica” pa ovaj dio kvarta sada izbjegavaju u širokom luku: “Ja sam, htio sam maknut to s ceste, uzeo sam maramicu i kad sam vidio što je to u strahu sam bacio iz ruke skupa s maramicom, otrčao i iz predostrožnosti radi vudu čarolija od sada zaobilazim taj dio kvarta.”

Zapruđanci su preporučili da netko od (hrabrih) građana kokošju nožicu baci u kontejner kako u slučaju da je otrovna ne nastrada neki pas ili mačka.

No, u scenariju gdje nije otrovna, šaljivi Zapruđanci pohvalili su nepoznatog “počinitelja” jer je barem zamotao nožicu u maramicu budući da je vani hladno pa da ne bude golih nogu. Međutim, građani zamjeraju počinitelju što nožici nije barem nalakirao nokte kad se već toliko potrudio zamotati je i baciti nasred ulice. Onako, radi estetike.

Čini se da ova “koka”, odnosno preostali dio nje ima i poruku za sve “hejtere” jer ako pomnije pogledate, pokazuje vam srednji prst. Ah, taj Zagreb. [zagreb.info]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

OPSKRBA VODOM

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu bez vode su potrošači u Vankinoj ulici u Za...

Opširnije

POKRETNI URED U ZAPRUĐU
U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Druš...

Opširnije

OPSKRBA VODOM
POKRETNI URED U ZAPRUĐU

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?