POJAČAN OPREZ NAKON ŠKOLSKIH PRAZNIKA!

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Završetak zimskih školskih praznika i početak drugog polugodišta znači i povećan broj djece na zagrebačkim cestama, posebice u zonama škola i vrtića.
 
U prometu su od ponedjeljka i posebne autobusne linije koje dnevno prevezu oko 3.500 školaraca nižih razreda osnovnih škola kojima je prebivalište udaljeno do 3 kilometra od obrazovne institucije, odnosno više od 5 km za učenike viših razreda.
 
Podsjećamo vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova. Apeliramo roditeljima da podsjete djecu, posebice najmlađe đake, koji su najranjiviji sudionici u prometu, na opasnosti koje im prijete na putu do škole.

 Sve tramvajske i autobusne linije, čiji je broj polazaka smanjen za vrijeme školskih praznika, radnim danom ponovno prometuju prema uobičajenom rasporedu.

Molimo putnike za međusobnu suradnju, uz preporuku da se prtljaga, poput školskih torbi, odnosno ruksaka, prilikom vožnje u tramvajima i autobusima ne nosi na leđima, nego drži u ruci ili na krilu, a mjesto u vozilu svakako prepustite onima kojima je potrebnije.[novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Od četvrtka kreće nastavak skijaške sezone na Sljemenu

Od četvrtka, 18. siječnja, za građanstvo će ponovno biti otvoreni Crveni spust i Bijela...

Opširnije

Što Grad Zagreb poduzima na rješavanju gužvi u prometu

Iako se mnogima tako ne čini, Grad Zagreb svakodnevno radi na rješavanju jednog ...

Opširnije

Od četvrtka kreće nastavak skijaške sezone na Sljemenu...
Što Grad Zagreb poduzima na rješavanju gužvi u...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?