Colours of a Journey – crteži na temu prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

foto: petrapekica.files.wordpress.com
Od 15.12., u knjižnicama Dugave i Novi Zagreb (Travno) pogledajte izložbu radova djece migranata na teme prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Crteži su nastali na radionicama u izbjegličkom kampu Eliniko u Grčkoj i u Hotelu Porin u Zagrebu. Djeca su, u sklopu projekta Colours of a Journey bila zamoljena prikazati događaje iz svoje prošlosti, svakodnevice koju trenutno proživljavaju i budućnosti kakvoj se nadaju. Projekt provodi Udruga Balkon u suradnji s KCM - Kulturni Centar Mladih, a inicijator i koordinator projekta Colours of a Journey na razini Europe je mreža Transform Europe. 
Danas je kreativnom radionicom u kojoj su sudjelovala djeca iz I. A razreda I. osnovne škole Dugave i prigodnim druženjem u Odjelu za djecu Knjižnice Dugave otvorena izložba crteža djece migranata koja se može pogledati do 15.1.2018., a izložbu u Travnom možete pogledati do 4.1.2018.  [novi-zagreb.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

OPSKRBA VODOM

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu bez vode su potrošači u Vankinoj ulici u Za...

Opširnije

POKRETNI URED U ZAPRUĐU
U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Druš...

Opširnije

OPSKRBA VODOM
POKRETNI URED U ZAPRUĐU

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?