Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti Mačak

Arena Centar

Savski nasip

Avenue Mall

Bazen Utrina

Mamutica

Muzej suvremene umjetnosti

Zgrada INA

Jezero Bundek

Arena Zagreb

Limene zgrade

Zagrebački velesajam

Daleko od gradske gužve, u nedjelju, 3. prosinca mali i veliki zaljubljenici zabave na ledu uživali su u blagdanskoj idili na svečanom otvorenju Adventskog klizališta Žuti Mačak ispred glavnog ulaza u Arena Centar koji četvrtu godinu zaredom pruža kvalitetan sadržaj najboljoj adventskoj destinaciji u Europi.

Sjajne reakcije posjetitelja proteklih godina potakle su nas da i ove godine nadmašimo sva očekivanja. Naš tim s Arena Centrom naporno je radio kako bi Adventsko klizalište Žuti Mačak doveo u savršenu klizačku formu te ponovno osvojio srca najzahtjevnijih ljubitelja blagdanskih atrakcija. Osim što se trudimo ponuditi dodatni sadržaj adventskom Zagrebu, želimo potaknuti mališane na druženje u pozitivnom okruženju i na usvajanje zdravih navika. Zato i ove godine omogućujemo školu klizanja za velike i male uz iskusne instruktore, bogat zabavni program i još mnoga iznenađenja”, izjavila je Antonija Kolarić, direktorica marketinga Žutog Mačka.

Klizalište je otvorila dječja predstava “Tko je pobijedio Ledenu zlicu” s glumcima Jasnom Palić – Picukarić i Sašom Bunetom, klizačicama iz Skating kluba LEDA te rasplesanim maskotama nakon kojih je uslijedilo fotografiranje i disko na ledu, prigodni facepainting te pravljenje figura od balona.

Na blagdanski ugođaj na ledu nisu ostala imuna niti poznata lica poput glumica Petre Kurtele i Ane Begić, bivšeg vaterpolista Dubravka Dude Šimenca i boksača Stjepana Božića koji su sa svojim mališanima uživali u svečanom otvorenju te druženju s maskotama, Žutim Mačkom i ostalom veselom družinom.

“Adventsko klizalište Žuti Mačak podsjeća na važne stvari koje često zaboravljamo tijekom blagdana. Kvalitetno provedeno vrijeme s najmilijima trebalo bi nam svima biti prioritet nad ostalim obvezama. Upravo ovdje imamo sve na jednom mjestu, prijeko potreban edukativni i zabavni sadržaj za naše mališane te bezbrižno blagdansko druženje za nas roditelje””, komentirala je glumica Ana Begić.

S tim se složio i boksač Stjepan Božić koji je dodao: ”Ovo je zaista sjajna stvar za našu djecu jer ih potiče na usvajanje zdravih navika. Koliko god se o tome pričalo, trend nekretanja sve više prevladava u našem društvu. Zato uvijek pozdravljam inicijative kao što je ovo klizalište jer nudi zabavnu i zdravu zimsku aktivnost u pozitivnom društvu vršnjaka i stručnog klizačkog tima,”

Atraktivan ovogodišnji program prepoznala je i Mesna Industrija Gavrilović koja je obojila klizalište u prepoznatljivu crvenu i plavu boju te kvalitetnim proizvodima rastopila i najveće Grinčeve.

Osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine. Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najboljeg adventa u Europi. Sve dodatne informacije potražite na www.zutimacak.hr te na www.arenacentar.hr/advent [zagrebonline.hr]

Koliko je kupovina preko interneta sigurna?

GM

Kod za popust  rvZoA8

 
 

 

Politika

Božićna priča hipodroma

U sklopu  Božićne priče hipodroma, koja se održava u organizaciji konjičkog k...

Opširnije

Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti Mačak

Daleko od gradske gužve, u nedjelju, 3. prosinca mali i veliki zaljubljenici zabave na ...

Opširnije

Božićna priča hipodroma
Advent u Zagrebu bogatiji za Adventsko klizalište Žuti...

Dok šećete ulicama Zagreba, padne li vam ikada na pamet kome li to velik dio naše metropole duguje svoj današnji izgled?